Компютърни програми - Ваньо Георгиев

 начало   новости   контакт   дарения 


e-mail:  

Получаване на ключ


Изучаване на машинопис
Компютърна Библия нова версия

Други безплатни програми


Сайтове
За образование

Online правописен речник
Физика
Статии


Интернет връзки
Благотворителност

Кажете на приятел

Google

GoQuick 1.0.6

Ако компютърът Ви има няколко диска или дяла, в които директориите са пъхнати една в друга на много нива, сигурно Ви е омръзнало да щракате десетки пъти с мишката докато стигнете до необходимата папка.

Тази малка програма след стартирането си създава върху лентата на задачите до часовника икона с форма на стрелка. При щракване с левия бутон на мишката върху иконата се показва меню, съответстващо на структурата на папките в устройствата на компютъра. До необходимата папка в менюто се стига само с движение, без щракане на мишката. Щраква се само веднъж върху надписа "Go here" и тогава се показва Windows Explorer, отворен на тази папка.Новости и промени

20 октомври 2006 г. - компилация 1.0.7 (не е публикувана)
При поредно стартиране на програмата несъществуващите вече директории се изтриват от менюто.

28 юни 2006 г. - компилация 1.0.6
добавена е нова функция - програмата да сменя тапетите на Windows през зададен интервал от време. В директорията на програмата е необходимо да се поставят графични файлове с имена: 0.bmp, 1.bmp, 2.bmp и т.н. Щом открие такива файлове програмата автоматично започва да ги поставя като тапети на работния екран на Windows и ги сменя през 5 минути. Можете да зададете друго време за смяна в минути, като щракнете с десния бутон върху иконата и изберете: Wallpaper rotation time. За да изключите смяната задайте 0. Ако желаете ръчно да смените тапета със следващия, изберете с десния бутон на мишката "Next wallpaper".

9 февруари 2006 г. - компилация 1.0.5

  • Изтриването на натрупалите се в корена на менюто директории вече се прави с "Clear" от менюто, което се показва с десния бутон на мишката, а с "Refresh" се прави само опресняване на менютата.
  • Програмата показва вече и директориите в отстраними дискове: дискети, CD, USB flash драйвери и т.н., след поставяне на такъв диск трябва да се натисне "Refresh", за да се заредят и неговите директории.

15 ноември 2005 г. - компилация 1.0.4
Вместо в .ini файл, данните на програмата при тази версия се записват в regrstry, с което се отстраняват някои бъгове.

16 септември 2005 г. - компилация 1.0.3
След отваряне на дадена директория тя се добавя в корена на контекстното меню, което значително улеснява повторното й отваряне. Така добавените в контекстното меню нови редове се премахват след щракване върху "Refresh".

16 юли 2005 г. - компилация 1.0.2

  • Отваряните папки се добавят към "корена" на менюто и при следваща нужда от отварянето им не е необходимо до тях да се стига през много "разклонения".
  • При стартиране на програмата се показва рекламен прозорец. Същия се показва и при щракване с десния бутон на мишката върху "About".

12 ноември 2004 г. - създадена е нова версия, в която:

  • Иконата на програмата се показва върху лентата на задачите до часовника, а главния прозорец вече изобщо да не се вижда.
  • Добавено е още едно меню, което се показва при щракване върху иконата с десния бутон на мишката. Точката "Open index" в това меню включва/изключва опция програмата, вместо да отвори папка да отвори файла index.html, ако в дадена папка има файл с такова име.

18 октомври 2004 г. - първо публикуване на програмата в Интернет.

Изтегляне (v1.0.0.6)

 

GoQuick 1.0.6

Новости
Изтегляне

 
Вижте класирането
на този сайт в:
Гласувай за тази страница в BGTop.net
Гласувай за тази страница в Българския ТОП

 
.: Последна промяна: 14 април 2019 г. | Мнения за тази страница :.


Моля, не се колебайте да казвате своето мнение за този сайт и представените програми, или да давате предложения.
Страниците на сайта са редактирани с VGEdit 1.0
Copyright © 2004-2024 Vanyo Georgiev