Moodle
sci.vanyog.com icon
Икона на Bible6
Компютърна
Библия 6

Download Mac download Linux 24b download Linux 23b download Android download Facebook

Бърз хостинг от 2.90 лева!

Начална страница

"Всичко, що може да върши ръката ти, според силите си върши; защото в гроба, където ще идеш, няма ни работа, ни мислене, ни знание, ни мъдрост."

Еклисиаст 9:10

Новини

14:12:20 часа на 18 август 2011

Реших да предоставя за изтегляне основната част от системата за управление на съдържанието, която използвам при поддържане на този сайт.

10:16:28 часа на 23 март 2011

Добавена е възможност да се пишат мнения за страниците, както беше на стария сайт.

Осъществява се чрез линка "Вижте мненията или напишете своето мнение за тази страница" в долния край на всяка страница, преди рекламите.

Друга новост: Веднага след като изпратите мнение и го видите публикувано, в рамките на 1 час, и ако не сте затваряли браузъра, имате възможност да го редактирате.

Мненията, които ще видите, са малко разбъркани, често се отнасят за други страници, защото така са били написани от посетителите. Когато намеря време ще се опитам да ги преместя към правилните страници.

21:25:34 часа на 22 февруари 2011

Реших, че ще е най-добре думите от правописния речник да се импортират в MySQL база данни и да се направят страници за показване и редактиране на такава база и, разбира се, се захванах да го направя. ... Прочетете повече

Други страници с новини: 1 2 3 4 5 6 7 8 9