Moodle
sci.vanyog.com icon
Икона на Bible6
Компютърна
Библия 6

Download Mac download Linux 24b download Linux 23b download Android download Facebook

Бърз хостинг от 2.90 лева!

Начална страница

"Всичко, що може да върши ръката ти, според силите си върши; защото в гроба, където ще идеш, няма ни работа, ни мислене, ни знание, ни мъдрост."

Еклисиаст 9:10

Новини

14:22:06 часа на 11 януари 2011

Преработката на сайта напредва. Тези дни бяха преместени в новата система за управление на съдържанието страниците на правописния речник, страницата за контакт и е съставен модул за новини за началната страница. ... Прочетете повече

16:53:24 часа на 26 декември 2010

Време беше този сайт да бъде преработен и ето, че желанието ми да го направя, най-сетне доведе до някакво действие.

Промяната е типична за начина, по който предпочитам да работя - първо се замислям за техническата база, върху която да изграждам сайта. Отдавна в мен зрееше идеята да си направя собствена система за управление на съдържанието (CMS) и с това започнах обновяването. Повече за тази CMS вижте тук.

Със стартиране реализирането на новата система обаче възниква проблем - как старото съдържание по-бързо и лесно да се пренесе в нея. За сега решавам старото и новото съдържание да останат да съществуват заедно и преминаването към новата система да става постепенно, страница по страница. (Май няма да е нито бързо, нито лесно, но поне няма да прекъсва работата на сайта.)

И сега, след като научихте тази новина, за да отворите старото съдържание на сайта щракнете препратката "Стар сайт".

Други страници с новини: 1 2 3 4 5 6 7 8 9