Защо онлайн курсове?

Онлайн курсове са курсове, публикувани в Интернет. Можете да ги четете само с помощта на браузър, или със специалното мобилно приложение, през всяко устройство, свързано с Интернет - мобилен телефон, таблет, компютър, когато решите да отделите време за учене и където и да се намирате - на спирката или в градския транспорт, докато си лежите вкъщи или на плажа.

Онлайн курс означава удобство, постоянна достъпност, учене въпреки други ангажименти - курсове за амбициозни, динамични, стремителни хора, търсещи успех.

Онлайн курс означава разнообразно съдържание: текст, изображения, аудио и видео, връзки с други сайтове, изпращане на съобщение или въпрос, когато ви хрумне да попитате или споделите, без работно време и чакане на час за консултация пред нечий кабинет.

Онлайн курсът е вид социална медия: нови контакти, нови приятелства, без пречка от голямо разстояние и задължително пътуване за срещи.

Бъдете активни, заявявайте своите интереси, задавайте въпроси за нещата, които Ви интересуват и ще забележите как съдържанието на курсовете, ще се променя според Вашите нужди.

Наши разсъждания относно придобиването на образование и обучение, може да прочетете в редицата статии в Блога на сайта. В статията Какво да очакваме от курса, който посещаваме? изразяваме своето разбиране за потребностите от учебни курсове, недостатъците на предлаганите на пазара курсове и своето намерение да предложим повече по отношение на форма и начини за удовлетворяване на очакванията.

За да изпитате изброените предимства започнете със Създаване на нова регистрация.

Последно модифициране: петък, 29 ноември 2019, 12:35