Относно този сайт

Защо направих този сайт, може да научите от първата публикация Старт на сайта, а защо точно с Drupal - от страница Защо Drupal. Моля, щракнете в дясно връзката "Прочетете повече", за да видите останалата част от тази статия.

Преди този сайт моето разучаване на Drupal започна със съставянето на Drupal (колекция връзки), следвано от Данни за Drupal и допълване на превода на български, който може да изтеглите от посочената страница.

Иначе, страница "Начало", на един направен с Drupal сайт, като този (ако не е настроена специално по друг начин), функционира като място, на което автоматично се сменят резюмета на новите, публикувани в сайта текстове.

По подразбиране тези резюмета са отрязаното начало на текстовете, но може и специално да се съчиняват от редактиращите.

За да се появи резюмето на даден материал на началната страница в настройките му, които са видими по време на редактиране, трябва да е поставена отметката "Промотиране в началната страница".

Ако не е настроено друго, в Drupal може да се публикуват основни страници и статии. Главната разлика е, че на статиите се посочва автора и момента на публикуване и има възможност регистрирани посетители да пишат  към статиите коментари.

Ще бъда благодарен ако се регистрирате и коментирате.

Пълното съдържание на основна страница или статия се отваря с щракване на връзката "Прочетете повече", след резюмето в страница "Начало".

А сега, може да продължите, например, със страница Администриране.