Относно този сайт

Защо направих този сайт, може да научите от първата публикация Старт на сайта, а защо точно с Drupal - от страница Защо Drupal. Моля щракнете "Прочетете повече"...

Преди този сайт моето разучаване на Drupal започна със съставянето на Drupal (колекция връзки), следвано от Данни за Drupal и допълване на превода на български, който може да изтеглите от там.

Иначе, тази страница "Начало" (ако не е настроена по друг начин специално) функционира като място, на което автоматично се сменят резюмета на новите, публикувани в сайта текстове.

По подразбиране тези резюмета са отрязаното начало на текстовете, но може и специално да се съчиняват от редактиращите.

За да се появи резюмето на даден материал на началната страница в настройките му, които са видими по време на редактиране, трябва да е поставена отметката "Промотиране в началната страница".

Ако не е настроено друго, в Drupal може да се публикуват основни страници и статии. Главната разлика е, че на статиите се посочва автора и момента на публикуване и има възможност регистрирани посетители да пишат коментари.

Ще бъда благодарен ако се регистрирате и коментирате.

Пълното съдържание на основна страница или статия се отваря с щракване на връзката "Прочетете повече", след резюмето в страница "Начало".

А сега, може да продължите, например, със страница Администриране.